Franken Agro nv

Franken Agro is een gespecialiseerd akkerbouwbedrijf, gelegen in Mol-Postel, een prachtige natuurlijke en toeristische trekpleister. Het bedrijf heeft 3 grote takken, namelijk de graszoden-, aardappel- en groenteteelt. De laatste jaren zette het bedrijf hard in op het versnijden van groenten en aardappelen van eigen teelt. Dit resulteert in een mooi gamma aan gesneden groenten en aardappelproducten die via verscheidene afzetkanalen in eigen beheer worden beleverd. Opvallend is dat alle producten worden verpakt zonder bewaarmiddelen, additieven of andere toevoegingen: kwaliteit en versheid boven alles!

Postel 32 2400 Mol België
014 38 90 90

Openingsuren:
ma - vr: 09:00 tot 12:00 en 12:30 tot 18:00
za: 09:00 tot 16:00

Franken Agro - Graszoden

Graszoden

Franken Agro nv is een graszodenteler in de Kempen. Wij telen de graszoden voor uw tuin, zodat u geen weken/maanden moet wachten tot uw tuin grasgroen is. Onze grond in Mol-Postel is uitermate geschikt voor de graszodenteelt: een zandgrond met een goede waterdoorlaatbaarheid.

Franken Agro - Aardappelen en friet

Aardappelen & frietjes

De aardappelteelt kennen we als geen ander. We telen dit basisproduct al sinds 1967, waardoor we al meer dan een halve eeuw ervaring in huis hebben. We telen verschillende soorten, zowel vastkokende (nicola, goldmarie) bloemige (bintje) en rode aardappelen (red scarlet). Vaste waarde is nog steeds het bintje, nog altijd het paradepaardje onder de frietaardappelen. Deze uitermate geschikte frietaardappel verwerken we ook in onze frietsnijderij. Zo bewaren we de korte & lokale keten van aardappelteelt naar vers gesneden frietjes, geleverd tot bij de friturist.

Franken Agro - Groenten

Groenten

Vers, kwaliteit en lokaal zijn hier kernwoorden. We snijden de groenten ook zelf, en verpakken deze zonder enige toevoeging van bewaarmiddelen. De kwaliteit zoals u het zelf thuis zou snijden, met het gemak van voorgesneden groenten.

Franken Agro - Fresh from the farm

Fresh from the farm

Lokale, ambachtelijke producten die bij onze collega’s gemaakt worden. Door deze samenwerking kunnen we verschillende lokale producten samenbrengen, zodat het als 1 bestelling geleverd kan worden. We groeperen hier oa de kaasjes van “geitenboerderij de Polle”, ambachtelijk ijs van melkveebedrijf “de zwaluwhoeve”, rijstpap en andere zuivel van “Hoeve de Ploeg” en nog zoveel meer lekkers van de Kempen.

Bezoek onze website