Aardappelen & frietjes

Ambachtelijke kroketten & purees

Als uitbreiding op ons aardappelgamma bieden wij sinds enkele jaren ook verse, ambachtelijk kroketten aan. Samen met een partner zijn we op zoek gegaan hoe we een kwaliteitsvolle kroket kunnen produceren die door iedereen gesmaakt wordt. Onze aardappel-, kaas- en garnaalkroketten zijn dan ook erg geliefd.

Franken Agro-94.JPG
aardappelkroket (verpakt per 10, 20 of 40 stuks)
puree
aardappelpuree (natuur, spinazie of wortelpuree)

De aardappelkroketten zijn vers gemaakt, dubbel gepaneerd. We verkopen ze in verpakkingen van 10 stuks, 20 stuks en 40 stuks. We bieden ook de puree natuur of groentepuree aan. Dit zit verpakt in een schaaltje van 500g. Puree duchesse (de gespoten puree die u in de oven kunt opwarmen) zit verpakt in schaaltjes van 6 stuks.

Franken Agro-105.JPG
Postelse kaaskroket (verpakt per 6 stuks)

Franken Agro-82.JPG
Postelse kaaskroket apéro (verpakt per 250g)

Wij bieden ook een fantastisch lekkere kaaskroket aan: de Postelse Kaaskroket! In samenwerking met de Abdij van Postel ontwikkelden we een kroket met abdijkaas. Sinds de lancering is deze kroket een groot succes! Zowel particulieren als professionals vinden hun weg tot bij ons op het bedrijf om deze kroket aan te kopen. Een nieuw streekproduct is geboren! Bij Carrefour kan u dit product tevens terugvinden in een groot aantal winkels in de provincie Antwerpen en Limburg! Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Franken Agro-101.JPG
garnaalkroket (verpakt per 4 stuks)
Franken Agro-76.JPG
garnaalkroket apéro (verpakt per 250g)