WIJ HELPEN U MET

Graszoden

Onze graszoden kweken wij zelf op een hiervoor uitermate geschikte ondergrond, een zandgrond met een goede waterdoorlaatbaarheid. Dankzij de goede ondergrond, wegen onze rolletjes slechts 15-16kg per m².

Graszoden Big Slabs

Na opkomst van de graszoden worden deze aangewalst om zo een sterke samenhangende zode te vormen. Uiteraard worden de graszoden behandeld tegen onkruiden en ziekten om zo tot een hoogwaardig eindproduct te komen.

Na een groeiperiode van een klein jaar zijn de graszoden klaar om geoogst te worden. Hiervoor hebben wij 2 machines. Onze nieuwe, automatische machine snijdt rollen van 58cm breed en 173cm lang. Het grote voordeel bij deze afmeting is dat u 30% minder naden heeft.

Na het snijden worden ze geladen en indien nodig tot bij u thuis geleverd. De chauffeur heeft altijd een meeneem-heftruck bij, waardoor hij de palletten tot in uw tuin kan zetten (uiteraard indien uw oprit dit toelaat).

Waarom kiezen voor graszoden?

  • Uw tuin is binnen enkele uren groen.
    Dus gedaan met zand dat uit de tuin in uw huis terecht komt.
  • Bij aanleg van een nieuwe tuin, herstelling, aanleg van terras of zwembad, heeft u binnen de week een nieuw gazon. Indien u zou zaaien duurt dit minimum 2 maanden tot één jaar, vooraleer u een mooie, dikke grasmat heeft.
  • Onze graszoden zijn onkruidvrij.
    Dus geen last van onkruid dat vóór het gras de kop opsteekt.