Aardappelen & frietjes

Verse frietjes, onze Belgische trots!

Verse frietjes? Wij zorgen ervoor!

In 2005 zijn wij gestart met het schillen van onze eigen geteelde aardappelen en het versnijden tot diverse maten verse friet.  We streven naar een constante en perfecte kwaliteit van ons eindproduct. Dit kunnen we doordat we de kwaliteit van begin tot eind in eigen handen hebben. We zijn niet afhankelijk van een externe leverancier die elke keer een andere partij aardappelen aanlevert. De enige echte frietaardappel blijft voor ons het bintje. Dit geeft een lekkere smaak aan de frietjes, onze Belgische trots!

Onze ambachtelijke manier van schillen (koudschillen) zorgt ervoor dat de aardappelen hun natuurlijke versheid behouden.  Dankzij het watermes kunnen we mooie en lange frietjes snijden.

We zijn dan ook trots dat we onze frietjes kunnen leveren bij de friturist. Ook hier staat vers centraal: direct na het versnijden gaan ze in de koelcamionet. Onze chauffeur levert ze tot in de koeling van de friturist. Als dat geen service is!

Wil je graag thuis genieten van zelf gebakken frietjes of postelgras? Geen nood, ook in onze winkel kan je terecht voor kleine verpakkingen.

Aardappelen en Friet

Snijmaten:

We kunnen frietjes snijden in 10, 11 & 12mm.

Op zoek naar verse, fijne frietjes? Dat kan! We bieden het postelgras aan. Dit is vers gesneden en vacuüm verpakt. De frietjes zijn niet voorgebakken, niet diepgevroren. Gewoon vers… zonder meer… net zoals u thuis zelf zou doen.

We bieden ook geschilde aardappelen aan, zowel bonken als kookaardappelen.

Verpakking:

Volgende verpakkingen zijn mogelijk:

Frietjes: 1.5kg – 5kg – 10kg

Postelgras: 1kg – 5kg

Kookaardappelen: 1kg – 5kg – 10kg

Bonken: 10kg

Voordelen van eigen geteelde aardappelen:

  • onze aardappelen worden voornamelijk geteeld op de betere leemgronden in Wallonië.  Danzij de uniforme en grote percelen kunnen we u het jaar rond een constante kwaliteit aanbieden. Ook in de zomermaanden!
  • Het bewaren van onze aardappelen in grote computergestuurde bewaarloodsen zorgt ervoor dat de kwaliteit van oogst tot einde seizoen perfect gegarandeerd wordt.
  • We hangen niet af van grote prijsschommelingen in de markt. Hierdoor kunnen we zeer gunstige prijzen garanderen voor een langere periode.