Aardappelen & frietjes

Postelgras, de fijne frietjes

Postelgras: kinderen zijn er dol op ! (en stiekem de volwassenen ook…) Een van de populairste producten in het Franken Agro gamma. Deze dunne, verse frietjes worden elke dag vers gemaakt op ons landbouwbedrijf. Wij kiezen ervoor om, net zoals bij onze andere aardappelproducten, enkel de beste aardappelen hiervoor te gebruiken. Aardappel per aardappel worden deze op ambachtelijke wijze omgetoverd tot kraakverse fijne frietjes! Tevens zonder bewaarmiddelen of additieven verpakt, net zoals al onze andere producten!

Postelgras is in onze winkel verkrijgbaar in zakjes van 1kg of op bestelling in grotere zakken. Je kan het product tevens vinden in diverse Carrefours in de provincie Antwerpen en Limburg! Bij vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Franken Agro-24.JPG

Geen rommel in uw frietvet? Ook daarvoor is er een oplossing! Wij bieden de friteuse filter aan in onze winkel. Dit houdt alle fijne frietjes in uw mandje, en zorgt ervoor bovendien ook voor dat uw vet langer proper blijft. Zeker ook een aanrader bij het bakken van kroketten.